torstai 28. helmikuuta 2013

in love with an drugaddict ...

Tumblr_miwkmypcya1rfpbp6o1_500_largeOnko sillä merkitystä oikeesti että tekeekö ihminen jotain pahaa. Paha kuten kauneuskin on katsojan silmässä. Siltikään ei se estä satuttamasta itseään olemalla typerys, yllytyshullu, hullu.

Olenko mä hullu ? I quess i am b'cause im in love with an drugAddict.

Addiktio, addikdtoitunut, addiktoiduttu addiktoidutaan, addikti, addiktionismi....

Tiedän olevani typerä, aineet muuttaa ihmistä, ihmisestä tulee typerä, välinpitämätön, se vähät välittää. Sanat ja lupaukset ovat tyhjyys, suuri mitäänsanomaton tyhjiö. Se satuttaa.

Kuka kestää ainaisia lupausten rikkomisia, tunnetta siitä ettei merkitse mitään, koska kaikki lohtu haetaan huumeista ja kaikesta paskasta. Mitäänsanomaton tyhjä olo

Kuka oikeasti edes yrittää, aina sanotaan että pitäisi edes yrittää tutustua, yrittää ymmärtää, mutta entä jos ei ole mihin tutustua tai mitä ymmärtää. Onko se elämää tai onnea, epäluulo ja itku, ahdistus ja huoli toisen puolesta. Onko se reiluakaan enää ?
350mdma_large
Onko tääkin suhde tuhoon tuomittu, alkaa vaikuttaa siltä, aina toivoo ettei asiat pääsis tähän pisteeseen missä mietitään ja punnitaan onko jostain johonkin. Pitäisikö tässäkin vain luovuttaa. Kuka ylipäätään kuuntelee kun sattuu, kaverit ... Jos jaksavat kaiken sen muun vaöituksen keskellä.

Kuinka moni häpeilemättä tunnustaa seurustelevansa narkomaanin kanssa, minä ainakin. En minä häpeä sitä mitä joku on, se en ole minä. Jos on jotain hävettävää, niin se on myös kyseisen henkilön tehtävä hävetä, ei minun. Minä voin ylpeänä julistaa seurustelevani hänen kanssaan, ja sekin siksi että minä uskalsin edes alkaa epävakaaseen suhteeseen jossa valheen ja totuuden raja on veteen piirretty viiva, luottamus vähän väliä suuri kysymys, hahmot turhan usein sumeita ja äänet liian usein liian hiljaisia jotta niitä kuulisi. En häpeä.

Muttei se muuta sitä että lupaus joka on tyhjä, sattuu. Se on vale joka naamioidaan piiloon, annetaan sen kyteä kunnes aika on kypsä.

Tumblr_mh53numycb1r4oityo1_250_largeValehtelua ei siedä kukaan.

Onko tähän luottamista, ei en usko. Mutta tahdon siltu yrittää, kuinka sinisilmäiseltä se iiinä sitten kuulostaakaan. Sitähän se on. Sinisilmäinen ja typerä.


Sorrunko itse vai pidänkö pääni, katsoa vierestä asiaa johon on jo aijemmin sortunut. Taistella halua vastaan. Joka vuosi, joka kuukausi, joka päivä, koka tunti ja minuutti, jokainen niistä polttavista sekunneista.