sunnuntai 17. helmikuuta 2013

from long to short ...

iphone laatu



Joo elikkäs. Tänään otin pidennykset pois, eli onhan tässä taas totuttelemista kun ei tukka heilu 70cm pitkänä joka paikassa, ole jumissa ja niin edelleen jossain vetoketjun välissä. Helpotus. Oikeastaan on ihan kiva taas olla lyhyellä tukalla, pitkästä aikaa, kyllähän ne pidennykset kestikin sen kaks kuukautta ihan keposesti.

Tuossa yllä pari kuvaa tukasta, jonka muuten vaalensin ja joka on vaaleapinkkipunavalko kirjava. Olo on kuin sateenkaarella punaisen ja pinkin sävyissä kaikissa muodoissa, löysin tuolta pari oranssiakin hapsua, hupsista. Mut toisaalta toi tukka on oikeesti kiva, enkä aijo ihan heti värjäillä mihkään suuntaan, ehkäpä vasta tyvikasvun ilmaantuessa teen asialle jotain, kerrankin toivon et olisin naturalblondi.

Mikäs tässä, uus puhelinkin jo käytössä, simkortti pilkottu normista microsim kokoon ihan vaan keittiöveitsellä, HYVIN toimii ! Voin suositella jos on kiire vaihtaa microsim'iin, ohjeet löytää helposti netistä.
On myös VÄHÄN kiva leijua uudella puhelimella, vaikka nyt oonkin keskittynyt leikkimään kapistuksella jota en osaa kunnolla käyttää. Esim. soittoäänen laitto vaatii pitkää pinnaa, ainakin tälläiseltä tavalliselta tyhmiöltä (omat sanat . com) joka ei ymmärrä mistään mitään.  Mutta vois asiat huonomminkin olla.

Tällä hetkellä pelien suosikeiks on nousseet Mylittlepony-peli ( "LOL 18-vuotias pelaa mylittlepony-peliä!!!" - ja sitten, ei jäykistä sun mielipide mun paskaani, mä pelaan mitä haluan (; ! ) sekä Hay Day-peli että myös Subway Surfers-peli

Nyt on myös aleksin kanssa välejä selvitelty ja paljon puhuttu siitä mitä tässä nyt tulee tapahtumaan, on tapahtunutkin jo vähän turhan paljon näin lyhyen seurusteluajan sisään, mm. poliisijuttuja tullut jo parikin kappaletta, joista en ole mistään tyytyväinen saatika iloinen. No ehkä tää tästä, päivä kerrallaan. Hyvä tulee.